štvrtok, 18 apríla, 2024
7.4 C
Bratislava
Úvod Politika Politici voličom OĽANO: Jaroslav Cehlárik sa vzdáva kandidatúry na post predsedu TTSK v prospech...

OĽANO: Jaroslav Cehlárik sa vzdáva kandidatúry na post predsedu TTSK v prospech Jozefa Viskupiča

0
OĽaNO (Autor: OĽaNO)

Ako ďalej Cehlárik uviedol: “Hľadal som správneho kandidáta, ktorý by mal podobné názory, aj programovo, ako ja. Preto som sa po zvážení rozhodol pre Jozefa Viskupiča. Má väčšiu šancu na výhru, a tým pádom aj na zmenu v samosprávnom kraji. Preto musíme spojiť sily namiesto súperenia.”

Cehlárik zároveň povedal, že po voľbách môže podať pomocnú ruku kraju v troch oblastiach – sociálnej, školskej a v oblasti cestovného ruchu.

Jozef Viskupič podporu prijal so slovami: “V tomto okamihu je gesto pána Cehlárika pre mňa povzbudením, že nám skutočne ide o spoločnú vec. Obdivujem pána Cehlárika, že sa tiež rozhodol kandidovať a vymeniť presluhujúcich politikov. Všetky tri programové priority, ktoré vznikli pri porovnaní našich volebných programov, hovoria o dôstojnej a lepšej starobe, o dobrých, invenčných a k žiakom i rodičom naklonených  školách a o  potenciáli, ktorý ukrýva oblasť cestovného ruchu. Ak si ľudia porovnajú programy, ktoré sme priniesli v záujme lepšieho, otvorenejšieho a fungujúcejšieho kraja, je evidentné, že naše sily môžeme spojiť. Priority pána Cehlárika sa týmto stávajú aj mojimi prioritami. A dúfam, že či už z postu župana, alebo nového zastupiteľstva budeme vedieť spoločne pracovať pre lepší, k ľuďom obrátený a transparentný úrad samosprávneho kraja. Je pre nás oboch dôležité urobiť z takmer neviditeľnej inštitúcie inštitúciu, ktorá je obrátená k ľuďom, ktorú budú cítiť a začne pre nich dávať zmysel. Je to záväzok, ako aj priorita pre nadchádzajúce päťročné obdobie. Preto spájame sily – pre lepší Trnavský samosprávny kraj.”

 

- Reklama -