sobota, 20 apríla, 2024
7.8 C
Bratislava
Úvod Politika Politici voličom OĽANO: Fico sa rozhodol vymeniť Most za Kotlebu

OĽANO: Fico sa rozhodol vymeniť Most za Kotlebu

0
OĽaNO (Autor: OĽaNO)

Je z toho zrejmé len jediné – Fico sa definitívne zmieril s tým, že Kaliňáka nestiahne, Most z koalície odíde a Fico Maďarov nahradí tichou podporou fašistov.

Správa sa ako páchateľ zavretý vo vyšetrovacej väzbe snažiaci sa svoju vinu hodiť na kohokoľvek, len aby nehovorili o ňom a mafii, ktorú stvoril.

Po tomto čine sa podľa mňa Fico definitívne tiež postavil na prvé miesto podozrivých, ktorí mali eminentný záujem na umlčaní Jána Kuciaka.

Zobuďme sa, nie talianski tajtrlíci – tí by sa aj chválili tým, že sa o nich píše a že mohli dohodiť svoju milenku Ficovi – tým Kuciakov článok neškodil.

Škodil však mafii, ktorú Fico stvoril – Glváčovi, Ficovi, jeho bratovi, Rašimu, Výbohovi, Gašparovi, Bodorovi, Bašternákovi, Kočnerovi … tým, o ktorých Jano Kuciak písal,“ uviedol predseda OĽANO Igor Matovič.

„Robert Fico nastúpil na cestu konšpiračných teórií, ktorá sa pre Slovensko nemôže dobre skončiť. Robert Fico sa rozhodol, že za sebou nechá spálenú zem a rozvrátenú spoločnosť. Slovensko v týchto ťažkých chvíľach potrebuje rozvahu a odvahu, nie konšpiračné teórie a strašenie nejakými bubákmi zo zahraničia. Od predsedu vlády ľudia čakajú jedno: vyvodenie politickej zodpovednosti, čo je za tejto situácie demisia Roberta Fica. Ľudí nezaujímajú osobné spory medzi prezidentom a predsadom vlády. Ľudia chcú vidieť, že na Slovensku vládne spravodlivosť a zákon. To dlžíme rodine oboch zavraždených,“ vyjadrila sa Veronika Remišová.

- Reklama -