Matovič (OĽaNO): Kresťania nepodľahli zastrašovaniu. Urobíme všetko preto, aby sa Čaputová stala prezidentkou

0
Igor Matovič (Autor: OS)

Som veľmi rád, že podstatná časť slovenských kresťanov nepodľahla zastrašovaniu a volili kandidátku, ktorej dopriali vlastný názor, aj keď s ním nesúhlasia. Prezident totiž nemá právomoc prijímať zákony. Som rád, že vyhodnotili skutky jednotlivých kandidátov a nepodľahli úmyselne šíreným klamstvám a bludom.

Od Zuzany Čaputovej očakávam v ďalšej časti kampane naďalej úprimnú komunikáciu, veľa odvahy a odhodlania. Očakávam tiež neúnavné potvrdzovanie verejného záväzku byť mostom medzi kresťanmi a liberálmi. Rovnako záväzok nepodporovať agendu LGBTI z pozície prezidentky, keďže prezidenta môžeme mať len jedného – aj pre kresťanov aj liberálov.

Od Maroša Šefčoviča by som očakával, aby dokázal odolať pokušeniu používať neférové útoky. Avšak na doterajší priebeh kampane a mizerný výsledok, Smer zrejme vytiahne tie najprízemnejšie zbrane, ako tomu bolo aj v minulých prezidentských voľbách.

V kampani bude naše hnutie stáť za svojimi voličmi, ktorí túžia po nádeji a dobe po Ficovi. Preto urobíme všetko preto, aby sa Zuzana Čaputová stala prezidentkou.“

Igor Matovič, predseda hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO)

- Reklama -