ĽS Naše Slovensko: Vyzývame Pellegriniho, aby zastavil protiruské besnenie a nehlasoval za predĺženie sankcií

0
Ľudová strana Naše Slovensko (Autor: Ľudová strana Naše Slovensko)

Dôkazom agresívnej politiky západu je aj nedávna provokácia ukrajinských agentov v Azovskom mori. Cieľom tejto účelovej provokácie nebolo nič iné, než získať zámienku na umiestnenie vojsk NATO na území Ukrajiny. Smutné je, že hoci slovenské tajné služby disponujú pravdivými informáciami o pozadí tohto konfliktu a informujú o nich vysokých predstaviteľov štátu, tak tí rozprávajú do médií úplný opak.

Absolútnym vrcholom drzosti bolo však dnešné vystúpenie amerického veľvyslanca na Výbore NR SR pre obranu a bezpečnosť, kde úplne otvorene tlačil na poslancov NR SR, aby zákonom prinútili nakupovať jadrové palivo do slovenských elektrární od USA.

V Ľudovej Strane Naše Slovensko zastávame názor, že Slovenská republika by mala viesť vyváženú zahraničnú politiku a nemala by sa podieľať na geopolitických hrách a provokáciách, ktoré organizujú západné krajiny voči Rusku. Preto sme dnes listom požiadali predsedu vlády SR Petra Pellegriniho, aby zastavil konečne protiruské besnenie a aby na nadchádzajúcom stretnutí Európskej rady nehlasoval za ďalšie predĺženie ekonomických sankcií proti Ruskej federácii. Tieto sankcie ekonomicky aj politicky poškodzujú Slovensko, podporujú štvavé nálady proti ruskému národu a neprinášajú pre našu vlasť nič dobré. Znenie nášho listu adresované predsedovi vlády si môžete prečítať nižšie.

Ing. Milan Uhrík, PhD.
poslanec NR SR
podpredseda ĽS Naše Slovensko

- Reklama -