ĽS Naše Slovensko: Na povolebné stretnutia prišli stovky ľudí

0
Ľudová strana Naše Slovensko (Autor: Ľudová strana Naše Slovensko)

Primátor Nových Zámkov sa pokúsil stretnutie s občanmi zakázať. Na míting však prišlo takmer 500 ľudí!

Nové Zámky boli v 17. storočí jedna z najsilnejších a najslávnejších protitureckých pevností v strednej Európe. V roku 1663 dokázalo zhruba 3 tisíc odvážnych Novozámčanov celých 6 týždňov brániť mesto proti 50-tisícovej tureckej armáde. Turci napriek takmer 20-násobnej presile nevedeli túto „prekliatu pevnosť“ nijako dobyť. A keby nebolo nešťastnej nehody v mestskom muničnom sklade, tak možno by mesto nedobyli nikdy.

Dnes stojí na čele tejto kedysi najmocnejšej pevnosti primátor, ktorý sa bojí povoliť míting legitímne zvolenej parlamentnej strany len preto, aby o ňom bulvárnych médiách nenapísali niečo „škaredé“. Primátor Otokar Klein totiž podľahol tlaku protislovenských organizácií a na poslednú chvíľu zakázal objednanú akciu v mestskom Dome kultúry s absolútne absurdným odôvodnením – údajne z úcty k obetiam 2. svetovej vojny. Primátor zrejme nevníma, že nikto zo súčasnej ĽS Naše Slovensko nenesie za udalosti z 2. svetovej vojny žiadnu zodpovednosť. Nové Zámky boli počas 2. svetovej vojny predsa okupované Maďarskom a bombardované americkým letectvom.

Zbabelosť primátora však nezlomila našu odhodlanosť. V priebehu 1 dňa sme našli náhradný súkromný priestor a po celom meste sme rozniesli viac ako 10-tisíc nových informačných letákov. Na stretnutie s predstaviteľmi ĽS Naše Slovensko prišlo dokopy takmer 500 ľudí. Žiaľ, veľa z nich sa do malej sály nedostalo, pretože miestnosť bola už úplne preplnená. Na stretnutí sa ľuďom prihovorila najskôr okresná predsedníčka ĽS Naše Slovensko Andrea Hudecová a po nej predseda nitrianskeho krajského klubu Bc. Ján Kecskés.

Poslanec NR SR Milan Mazurek vo svojom príhovore popísal zhoršujúcu sa bezpečnostnú situáciu, za ktorú môžu najmä neprispôsobiví cigánski asociáli. Tí ohrozujú ľudí nielen vo vlakoch na severovýchode Slovenska, ale rovnako obťažujú ľudí aj na námestí v Nových Zámkoch. Pred nečinnou políciou nemajú títo asociálni paraziti už takmer žiadny rešpekt. Preto ĽS Naše Slovensko zaviedla vlakové hliadky zostavené z nebojácnych chlapov, vedľa ktorých asociáli len ticho a slušne sedia. Navzdory lživej mediálnej propagande si bežní ľudia naše vlakové hliadky pochvaľujú a preto s nimi neprestaneme až do chvíle, kým si polícia a štát nezačne opäť robiť svoju prácu tak, ako má.

Poslanec Milan Uhrík vo svojom príhovore predstavil pôsobenie ĽS Naše Slovensko v NR SR. V úvode upozornil najmä na to, aby ľudia neverili správam z veľkých médií ovládaných vládou a finančnými skupinami, pretože tie o našej činnosti buď otvorene klamú alebo fakty úmyselne prekrúcajú tak, aby nás očiernili. O tom, že je tomu tak, sa najlepšie presvedčíte sami, ak si budete pozornejšie všímať napríklad vysielanie v televíziách. Od nástupu do parlamentu nebola ĽS Naše Slovensko pozvaná ani do jednej diskusnej relácie vo veľkých súkromných televíziách (Markíza, JOJ, atď.). RTVS ovládaná vládnymi stranami pozvala od volieb do diskusnej relácie „O 5 minút 12“ už viac ako 115 politikov z parlamentných aj mimoparlamentných strán, ale ani raz nepozvala zástupcu z parlamentnej strany ĽS Naše Slovensko! Bez ohľadu na to sú však poslanci ĽS Naše Slovensko v NR SR veľmi aktívni. Od nástupu do parlamentu sme sa zapojili do takmer 300 diskusií k rôznym návrhom zákonov. Zapájame sa najmä odbornými príspevkami a vecnými faktickými poznámkami. Nekonštruktívne diskusie a politické hádky ignorujeme. Doposiaľ sme predložili takmer 15 návrhov užitočných zákonov, vrátane pozmeňujúcich a procedurálnych návrhov.

Predseda ĽS Naše Slovensko Marian Kotleba vo svojom príhovore zhrnul celkový stav krajiny. Zo Slovenska sa vplyvom zradnej politiky všetkých doterajších vlád stala postupne len kolónia ovládaná zahraničnými podnikateľmi, finančnými skupinami, mimovládnymi organizáciami a skorumpovanými politikmi. Medzi koalíciou a tzv. štandardnou opozíciou neexistuje prakticky žiadny rozdiel. Marian Kotleba upozornil aj na neustále rastúci dlh Slovenska, ktorý dosahuje už 42 miliárd eur. Nemáme vlastné hranice, nemáme vlastnú menu, vlastné potraviny, vlastnú armádu a celý štát ovláda hŕstka navzájom previazaných mafiánov. Situácia je horšia, ako kedykoľvek predtým. Je našou povinnosťou proti tomuto prehnitému systému povstať a postupne tejto mafiánsko-politickej chobotnici odtínať chápadlá, až kým jej nakoniec neodtneme aj hlavu.

V Turčianskych Tepliciach bola plná kinosála

V podobne príjemnej atmosfére sa nieslo aj ďalšie stretnutie s občanmi v Turčianskych Tepliciach, kde prišlo odhadom okolo 250 ľudí. Na mesto s menej ako 7-tisíc obyvateľmi to bola vynikajúca účasť. Rovnako ako na každom stretnutí, aj tu sa mohli občania spýtať vedúcich osobností ĽS Naše Slovensko otázku bez akejkoľvek cenzúry. V Turčianskych Tepliciach diskutovali s občanmi Marian Kotleba, Milan Uhrík, Milan Mazurek, Andrej Medvecký a Jana Drengubiaková.

Mediálna mašinéria proti ĽS Naše Slovensko naberá na obrátkach. Obviňujú nás aj už aj z úplných absurdností, len aby nás za každú cenu zdiskreditovali. Nás však nezlomia a nezastavia. V ťažení za dôstojný život slušných ľudí budeme pokračovať. V našich stretnutiach s občanmi nepoľavíme a v najbližších týždňoch navštívme ďalšie a ďalšie mestá.

- Reklama -