KDH: Otvorený list predsedu KDH pre predsedu Zväzu protifašistických bojovníkov

0
KDH (Autor: KDH)

Pri mojich výjazdoch po Slovensku som navštívil aj mesto Humenné. V tomto meste je logo nášho zväzu použité v predvolebných materiáloch kandidátky na primátorku pani J. Vaľovej.

Chcem veriť, že sa jedná o nedorozumenie, respektíve o neoprávnené použitie loga nášho zväzu bez vedomia samotného zväzu. Uvedená skutočnosť poškodzuje Zväz protifašistických bojovníkov a môže výrazným spôsobom poškodiť kredit zväzu v budúcnosti. Použitie loga Zväzu v rámci predvolebnej kampane akejkoľvek politickej strany je neprípustné a poškodzujúce ako Zväz, tak aj odkaz samotného protifašistického hnutia.

Obzvlášť nebezpečné je použitie loga nášho zväzu v spojitosti s politickými stranami Smer a Most-Híd, nakoľko sa jedná o strany, ktoré práve v týchto dňoch neváhali meniť Ústavu SR spolu s predstaviteľmi fašistickej ĽSNS.

Chcem Vás preto poprosiť, aby ste požiadali stranu Smer, ktorej členom je kandidátka Vaľová, resp. priamo pani Vaľovú osobne, aby upustili od konania, ktoré poškodzuje Zväz protifašistických bojovníkov.

S úctivým pozdravom,

Alojz Hlina

- Reklama -