KDH: Farmári dnes bojujú za nás všetkých!

0
KDH (Autor: KDH)

„Takýto protest sa môže niektorým občanom zdať absurdný, alebo aj naivný. Ale stav vymáhateľnosti práva a spravodlivosti je na Slovensku taký zlý, že je namieste aj takáto forma protestu.
Farmári dnes bojujú za nás všetkých!

Nie len za spravodlivé rozdeľovanie dotácií v poľnohospodárstve, ale aj za rovnaký prístup a postup štátnych orgánov ku všetkým občanom. Nie len tých poľnohospodárskych, ako je PPA alebo SPF, ale aj daňových úradov, polície, prokuratúry… Dnes sa na Slovensku nevedia domôcť spravodlivosti nie len drobní farmári, ale aj malí podnikatelia a živnostníci, ktorých často veľké firmy neplatia, alebo obchodne vydierajú. Nebankové spoločnosti a exekútori ešte aj dnes vymáhajú od mnohých občanov úžernícke úroky z pôžičiek. Polícia a daňové úrady postihujú občanov za malé priestupky, ale „naši ľudia“ dostávajú beztrestne obrovské vratky DPH z našich daní,“ povedal Pavol Zajac, podpredseda KDH a pokračoval:

„Takýto stav s vymáhaním spravodlivosti máme na Slovensku po desiatich rokoch vlády strany Smer-SD. Aj preto dnes zúfalí poľnohospodári protestujú nie len za svoje požiadavky, ale aj za všetkých občanov Slovenska.

Ak ich dnes stretnete na cestách po celom Slovensku, alebo v Bratislave, tak svoju solidaritu, podporu a súhlas môžete vyjadriť aj tým, že na svojom vozidle zatrúbite,“ vyzval Zajac.

- Reklama -