Ivo Nesrovnal: Bratislava musí ostať tolerantným a bezpečným mestom

0
Ivo Nesrovnal (Autor: TASR)

„Bratislava musí ostať tolerantným a bezpečným mestom. Pokiaľ budem ja primátorom, urobím všetko pre to, aby to tak bolo. Nesmieme dopustiť, aby na uliciach Bratislavy boli zabíjaní ľudia. Nesmieme dopustiť, aby sa Bratislavčania a návštevníci mesta báli chodiť v noci von. Nesmieme dopustiť, aby niekto ohrozoval ducha tolerancie, ktorého nám zanechali naši predkovia, a na ktorom stojí toto mesto,“ povedal primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal.

Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal počas rokovania s ministerkou vnútra a najvyššími predstaviteľmi Policajného zboru SR deklaroval aj posilnenie hliadok mestskej polície.

„Chcem sa poďakovať ministerke vnútra a policajnému prezidentovi za ústretový a iniciatívny prístup, ktorého výsledkom sú konkrétne opatrenia. Chcem poďakovať aj ľuďom za ich občiansku statočnosť, ktorá viedla k tomu, že páchateľ bol rýchlo vypátraný. Chcem povzbudiť Bratislavčanov, aby sme sa nebáli pomáhať slabším, aby sme spoločne čelili vlne extrémizmu a xenofóbie,“ dodal Nesrovnal.

 

- Reklama -