Danko (SNS): V SNS si nik nemôže kúpiť zo straníckych peňazí reklamu vo vlastných novinách

0
Andrej Danko (Autor: TASR)

„Nemôžem a ani si nechcem kupovať zo straníckych peňazí vlastný nebytový priestor ako pán Kollár, či zaplatiť si reklamu vo vlastným novinách, ako pán Matovič,“ povedal predseda SNS Andrej Danko a ako upozornil, medzi viac ako 7000 členmi strany nenájdete jedinú súkromnú firmu, ktorá SNS financuje.

„Ak sa chce Slovensko meniť a vyvíjať, musí prejsť reformou a zmenou ako prešla SNS.“ Zvýraznil Andrej Danko na margo emócie, ktorá vládne na Slovensku. „Neverte všetkému, čo je na internete, neverte všetkému, čo vidíte na sociálnych sieťach, verte tomu, čo reálne zažijete,“ predseda národniarov sa dotkol témy sociálnych médií, ale aj kritiky médií, kedy niektorí novinári selektujú informácie napríklad o výstupoch zo zahraničných ciest.

Na sneme sa rokovalo aj o novej legislatívne o fungovaní politických strán z dielne SNS. „Slovensko trpí politickou krízou, náš štát trpí tým, že si niektorí z politiky urobili rodinný, či súkromný biznis. Šialenci, ktorí nemajú riadne stanovy, ktoré nie sú ani stranou, sa chcú chopiť moci. Na to budem stále upozorňovať.“ Doplnil predseda národniarov.

Na jeseň strana predstaví svoju prezidentskú kandidátku. Na sneme dnes vstúpila do strany aj ministerka pôdohospodárstva Gabriela Matečná. Za jej menom už nebude v zátvorke „nom. SNS“.

- Reklama -