Danko (SNS): SNS už teraz pripravuje ďalšie zmeny pre živnostníkov, ktoré im uľahčia podnikanie

0
Andrej Danko (Autor: TASR)

V súčasnej politike dominovali témy koaličných vzťahov. Predseda NR SR a SNS Andrej Danko zopakoval, že iná alternatíva súčasnej koalície nie je a vzťahy sú stabilné. „Je niekedy ťažké presadiť si celý svoj volebný program z pozície malej strany, ale dialógom sa nám darí uviesť mnohé z našich sľubov do reálneho života.“

„Hádky, kriminalizácia a zloba nikam nevedie, ale vždy rozhodne len volič, koho si v demokratických voľbách zvolí,“ povedal ďalej Andrej Danko v reakcii na opozičnú politiku.

Najbližšie sa Slovenská národná strana chce venovať téme exekučného konania. „Ľuďom tak môžeme pomôcť aj generálnym pardonom napríklad zo strany  Sociálnej poisťovne,“ povedal Andrej Danko, podrobnosti k téme exekúcií bude SNS riešiť už zajtra na koaličnej rade.

Rok 2017 sa niesol zo strany SNS najmä v opatreniach na ochranu našej pôdy, lepších podmienok pre podnikateľské prostredie, či podporu kúpeľníctva.  Rok 2018 zase začne už na najbližšej schôdzi zákonom o 13. a 14 plate a v sociálnej oblasti SNS chystá aj ďalšie opatrenia. Pre živnostníkov sa napríklad už teraz pripravujú ďalšie zmeny, ktoré im opätovne uľahčia podnikanie.

V Bratislave, dňa 14. 1. 2018

- Reklama -