Bratislavský samosprávny kraj: 25. 5. 2018 – Na víno s Malokarpatským expresom

0
Nový bratislavský župan Juraj Droba (Autor: TASR)

„Malokarpatský expres síce zahajuje sezónu až o tri týždne, no chceme už teraz počas vínnej cesty ponúknuť návštevníkom možnosť využiť jeho služby. Lístok na celý deň bude stáť 4 eurá a dovezie návštevníkom napríklad aj priamo na hrad Červený kameň. Prvý autobus pôjde z autobusovej stanice Mlynské nivy dnes o 11:35, ďalší o 14:35, 17:35 a posledný spoj do Malokarpatska vyrazí pred štvrť na deväť,“ priblížil bratislavský župan Juraj Droba.

Turistický autobus „Malokarpatský expres“ bude od 16. júna 2018 premávať každú sobotu a nedeľu a počas štátnych sviatkov na trase Bratislava–Doľany cez Svätý Jur, Pezinok, Vinosady, Modru, Dubovú a Častú, so zachádzkami do Slovenského Grobu, na Zochovu chatu a na Červený Kameň. Cestujúci si lístky môžu zakúpiť priamo u vodiča autobusu, pričom turistická karta Bratislava Card umožňuje cestu zdarma. V nízkopodlažnom autobuse určenom pre prímestskú autobusovú dopravu je možná aj preprava bicyklov. Celodenný lístok stojí 4 eurá, lístok na jednu jazdu 2,50 eura. 
Bratislavský samosprávny kraj tento víkend vychádza v ústrety turistom a návštevníkom, ktorí si chcú užiť nielen krásy Malokarpatského regiónu, ale najmä ochutnať vína z tejto vinohradníckej oblasti. 

Kyvadlová doprava Malokarpatský expres na Otvorené pivnice MVC 
tabulka expres.JPG

spoje premávajú 25., 26. mája, 23., 24. novembra 2018

Súvisiace dokumenty

- Reklama -