Antošová (SNS): Mať vlastný štát nie je samozrejmosť

0
Slovenská národná strana (Autor: SNS)

Rok 2016 nebude ľahký a to nemusím byť ani veštica alebo doktor politológie. Všetkým nám je jasné, že globálna svetová situácia podráža nohy nášmu mladému štátu a tak ako okolité krajiny budeme čeliť etnickému boju v Európe. Ako predsednícky štát EÚ budeme niesť značnú zodpovednosť nielen za vlastných občanov…

23 novoročných prípitkov, 23 prognóz má náš štát. Nezabúdajme však, že mať vlastný štát nie je samozrejmosť. Za 23 rokov sme prešli rôznymi turbulenciami, zápasmi o EÚ a NATO, Schengen, euro…

Sme traumatizovaní korupčnými škandálmi, neúspešným bojom s korupciou a klientelizmom. Nefungujúce zdravotníctvo, školstvo, súdnictvo, do toho utečenecká kríza. S tým všetkým sme nepočítali. Ale to sú fakty.

Ako matka dvoch dospelých detí chcem, aby svoj produktívny život žili tu – doma na Slovensku. Aby neutekali zo svojej rodnej vlasti preto, že sa doma zle žije.
Ako členka SNS si vážim možnosť tieto veci ovplyvňovať. V našej spoločnosti sa dá mnohé napraviť, zlepšiť, vyriešiť. Náš štát potrebuje slušných, hrdých a vzdelaných ľudí, ktorí budú zveľaďovať odkaz našich predkov. K tomu Vám úprimne želám pevné zdravie, šťastie a veľa síl !

Milí priatelia, dovoľte mi, aby som Vám v mene Okresnej rady SNS v Nitre, ako aj v mene svojom zaželala pevné zdravie, šťastie a úspešný rok 2016.

(Autorka je predsedníčka OR SNS Nitra a členka odborného kabinetu SNS.)

- Reklama -