Europoslankyňa Flašíkova-Beňová: Nemožno mu uprieť šikovnosť a húževnatosť, schopnosť, úspech a ešte je aj fešák. Nehovorí ale o svojom mužovi!

0
Monika Flašíková Beňová, poslankyňa EP (SMER-SD) (Autor: SITA)

Smerácka europoslankyňa je známa tým, že sa rada baví v spoločnosti a medzi jej priateľmi sú aj ľudia z umeleckej brandže. Nikoho preto neprekvapí jej záujem o kultúrne dianie. Na svojom súkromnom profile na facebooku nešetrila chválospevom k jednej z najznámejších a najkontroverznejších tvárí v Česku aj na Slovensku.

Raper Patrik “Rytmus” Vrbovský totiž tento týždeň odpremiéroval v Bratislave a Prahe svoj nový film, ktorý mapuje jeho život celých desať rokov. Režisérom a producentom filmu je Miro Drobný.

Časozberný dokument s názvom Sídliskový sen zachytáva aj ťažké okamihy raperovho života, keď sa ako mladý dozvedel o svojom rómskom pôvode. Jeho boj s rasizmom a so vzťahmi v rodine a najmä práve s rómskym otcom. Práve na tieto veci zareagovala Flašíkova-Beňová a sňala pred ním z hlavy klobúk. „Paťo je Paťo :-) a možno tento film pomôže v boji proti rasizmu na Slovensku. Lebo nech už vnímate jeho hudbu akokoľvek, nemožno mu uprieť šikovnosť a húževnatosť, schopnosť, úspech a ešte je aj fešák,“ vyznala sa.

- Reklama -