Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal aj tento rok ocení talentovanú mládež

0
Ivo Nesrovnal (Autor: TASR)

Návrhy na ocenenia môžu posielať všetky typy škôl a školských zariadení, športové kluby, zväzy, združenia a všetci, ktorí sa venujú práci s bratislavskou mládežou. Zaslanie nominácií je cielené na tých najúspešnejších žiackych či mládežníckych reprezentantov Bratislavy, ktorí sa v roku 2017 stali víťazmi na medzinárodných súťažiach s účasťou aspoň troch krajín, na celoštátnych súťažiach, na krajských predmetových súťažiach a olympiádach.

„Som rád, že každý rok môžem oceniť mladých nadaných žiakov, ktorí rozvíjajú svoje schopnosti, vedomosti a zručnosti a prezentujú tak seba, naše mesto a celú krajinu. Verím, že aj tento rok ocením aspoň toľko výnimočných a talentovaných študentov ako ten minulý,“ povedal primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal. 

Stretnutie primátora s talentovanou mládežou a ich pedagógmi a trénermi sa za účelom ich ocenenia uskutoční v Bratislave v Primaciálnom paláci dňa 8. júna 2018 o 10:00 h.

Nominácie je potrebné zaslať čitateľne na vyplnenom nominačnom liste, ktoré je prílohou tejto výzvy, v termíne do 23. apríla 2018 na adresu: 

Magistrát hl. mesta SR Bratislavy

Oddelenie kultúry, školstva, športu a mládeže

Primaciálne nám. č. 1

814 99 Bratislava 1

Nominácie je možné posielať  aj elektronicky na adresu: veronika.hudekova@bratislava.sk. Do predmetu e-mailu je potrebné uviesť  „nominácia TM“. 

V minulom roku ocenil primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal víťazov jednotlivých kategórií odmenil diplomom, finančnými darmi a vecnými cenami. Okrem mladých talentov získali čestné uznanie z rúk primátora aj pedagógovia a tréneri za výchovu mladých úspešných reprezentantov hlavného mesta Bratislavy na medzinárodných súťažiach. Ocenenia udelené pre 7 žiakov v kategórii kultúra a umenie, pre 4 jednotlivcov a pre 4 športové kolektívy v kategórii šport, pre 5 žiakov v kategórii jazykových znalostí, pre 3 žiakov a študentov v kategórii prírodné, technické a spoločenské vedy a pre 5 študentov v kategórii profesia a voľný čas.

 

- Reklama -