Strana Most-Híd posilní svoje regionálne zastúpenie Attilom Agócsom

0
Most-Híd (Autor: Most-Híd)

„Zo stranou Most-Híd spolupracujem už niekoľko rokov, doteraz ako nezávislý. Hodnoty tejto strany pre mňa garantujú pokojné spolužitie v krajine – čo je obzvlášť dôležité vo Fiľakove, kde žijú predstavitelia troch národností. Ako primátor si myslím, že regionálna a veľká politika len spoločne majú šancu zlepšiť životné podmienky občanov. Za Most chcem pracovať na tých istých témach, ako doteraz: sú nimi regionálny rozvoj, zachovanie a rozvoj našej kultúry, a sociálne témy,” povedal Agócs.

„Naša strana sa bude naďalej držať svojich základných hodnôt a hlavných tém. Medzi nimi bol vždy dôležitý aj rozvoj regiónov, a preto som rád, že môžeme prehĺbiť našu spoluprácu s takým úspešným regionálnym politikom, akým je Attila Agócs. Za ostatné týždne do Mostu stúpilo niekoľko mladých politikov, čo je pre mňa obzvlášť potešením. Slovensko má šancu rozvíjať sa, ak sa mladá generácia nevzdá svojej politickej angažovanosti a aktívne sa zapojí do vecí verejných,” dodal Ábel Ravasz, podpredseda strany Most-Híd.

Strana Most-Híd zvoláva cez víkend svoj snem, na ktorom sa očakávajú dôležité rozhodnutia o ďalšom politickom smerovaní strany a zložení orgánov strany.

- Reklama -