piatok, 26 apríla, 2024
4.5 C
Bratislava
Úvod Politika Politici voličom SaS: Vyzývame slušných policajtov, aby nepoľavili

SaS: Vyzývame slušných policajtov, aby nepoľavili

0
Strana Sloboda a Solidarita (SaS) (Autor: SaS)

„Marian K. patrí do väzby už dávno, avšak doteraz sa nikdy nenašiel dostatok ľudí, ktorí by riskovali plat, hodnosť alebo svoju kariéru a iniciovali jeho zatykač a predbežnú väzbu. Považujeme to za vzburu čestných ľudí pôsobiacich v Policajnom zbore a na prokuratúre proti mafiánskemu riadeniu štátu,“ uviedol poslanec NR SR za SaS Jozef Rajtár a doplnil: „Je to dôležitý krok v boji za spravodlivé Slovensko.“

Podľa tímlídra SaS pre štíhly štát Rajtára sa len tak začne naozajstná očista krajiny od „našich ľudí“. „Nie je to len Kočner a Bašternák, ktorí mľaskajú príliš hlasno. Sú to aj ďalší ľudia napojení na policajných funkcionárov či členov vlády, z pozadia potichu ovplyvňujúci chod vecí. Často sú to mená neznáme pre bežných občanov, ale nie pre príslušníkov Policajného zboru alebo prokuratúry, ktorí vidia, aký prehnitý je tento systém,” poznamenal J. Rajtár. 

Liberáli povzbudzujú slušných a zodpovedných policajtov, prokurátorov a ďalších ľudí konajúcich vo verejnom záujme, aby sa nenechali zastrašiť a zomlieť súčasnou mašinériou. „Po zmene vlády a realizácii reforiem bude Slovensko potrebovať práve tých, ktorí sa dokázali vzoprieť, aby sa z neho konečne stala slušná krajina. Majú našu plnú podporu,“ uzavrel Jozef Rajtár.  

 

- Reklama -