piatok, 19 apríla, 2024
8 C
Bratislava
Úvod Politika Politici voličom Stanovisko poslaneckého klubu SNS a Tibora Bernaťáka k vzniknutej situácii

Stanovisko poslaneckého klubu SNS a Tibora Bernaťáka k vzniknutej situácii

0
Slovenská národná strana (Autor: SNS)

Predsedovi poslaneckého klubu SNS sa ďalej nepozdáva neobjektívnosť, akou k pánovi Dankovi predseda koaličnej strany pristupuje. „Ak chce byť pán Bugár a Most-Híd objektívny,  očakávame takéto verejné výzvy aj vo vzťahu k prezidentovi SR. U toho totiž, na rozdiel od pána Danka, už padlo súdne rozhodnutie o nezákonnom konaní.“  

Poslanecký klub SNS prekvapila aj forma, akou pán Bugár komunikoval túto záležitosť s predsedom SNS. „Po troch rokoch poslať predsedovi SNS, koaličnému partnerovi, ktorý ho vždy podržal, len sms-ku a to počas ťažkého rokovania V4 s Francúzskom a Nemeckom, v ktorej ho vyzýva na vyvodenie osobnej zodpovednosti, považujeme za neseriózne. Na to by mala slúžiť koaličná rada, pretože bez dôvery v koalícii sa nedá pracovať a riadiť štát. “  Uviedol Tibor Bernaťák a dodal, že ak si Most-Híd myslí, že táto koalícia a aj vláda nemajú budúcnosť, môžu to ukázať pri hlasovaní o dôvere koaličnému partnerovi.

 Predseda poslaneckého klubu SNS ako aj všetci poslanci Slovenskej národnej strany stoja za predsedom SNS Andrejom Dankom.

 

- Reklama -