sobota, 20 apríla, 2024
7 C
Bratislava
Úvod Politika Politici voličom Most-Híd: Petra Vlhová bude lákať na zimnú dovolenku na Slovensku

Most-Híd: Petra Vlhová bude lákať na zimnú dovolenku na Slovensku

0
Most-Híd (Autor: Most-Híd)

„Som veľmi rád a zároveň som hrdý, že slovenská športovkyňa svetového formátu akou je Petra Vlhová, je súčasťou našej zimnej kampane. Aj vďaka nej môžu turisti spoznať, že naše hory a lyžiarske strediská stoja za to, aby ich navštívili. Zároveň takto podporíme slovenskú športovkyňu, ktorej úspechy robia dobré meno Slovensku už dlhé roky,“ uviedol minister dopravy a výstavby SR Arpád Érsek.

Zimná kampaň „Dovolenka na Slovensku – dobrý nápad“ („Slovakia Good Idea“) bude prezentovaná prostredníctvom TV spotov. Jej cieľom je pozvať turistov na zimnú dovolenku. V nasledujúcich mesiacoch ju budú uvádzať vybrané médiá ako  Eurosport, Digi sport, JoJ, Joj plus, Wau a TA3.

„Som hrdá, že môžem byť ambasádorkou Slovenska a prispieť tak k zviditeľneniu Slovenska nielen svojimi výkonmi na svahu, ale aj pozitívnou reklamou na našu krásnu krajinu,“ povedala Petra Vlhová.

Ministerstvo dopravy chce v rámci propagácie cestovného ruchu na Slovensku podporovať viaceré športy aj v súvislosti s blížiacimi MS v hokeji 2019.

Zdroj: Ministerstvo dopravy

- Reklama -