utorok, 16 apríla, 2024
7.7 C
Bratislava
Úvod Politika Politici voličom SaS: Fico nie je schopný nájsť si normálne bývanie, naši mladí mu...

SaS: Fico nie je schopný nájsť si normálne bývanie, naši mladí mu pomôžu

0
Strana Sloboda a Solidarita (SaS) (Autor: SaS)

„Pán Robert Fico je nepochybne úspešný v mnohých veciach, ako napríklad demontáž právneho štátu a tunelovanie verejných financií. No zdá sa, že s odchodom na politický dôchodok a ubytovaním sa mu až tak nedarí,” uviedol Popovič s tým, že mladí ľudia majú viac energie a skúseností s realitami ako bývalý premiér, tak sa mu rozhodli uľahčiť výber.

Predseda SaS Richard Sulík túto aktivitu mladých prijal s nadšením. „Trojnásobný bývalý predseda vlády a nemá mu kto poradiť, kam sa konečne odsťahovať, aby neiritoval celý národ, ktorý ho má plné zuby. Pekná hanba,” skonštatoval Sulík, ktorý sa už v minulosti vyjadril, že poctivý politik by radšej býval v požičanom karavane než v byte usvedčeného daňového podvodníka.

Tomáš Popovič vyzýva všetkých, ktorí by vedeli o vhodnom bývaní pre Fica, aby sa do výzvy zapojili.

„S politickým dôchodkom mu pomôžeme v najbližších parlamentných voľbách. Bytová otázka tiež nemusí ostať nezodpovedaná. V duchu príslovia 'viac hláv, viac rozumu' sme sa rozhodli, že mu poradíme spoločne s verejnosťou. Každý, kto vie o vhodnom bývaní pre pána Fica, mu môže odporučiť novú adresu prostredníctvom formulára na stránke www.hladamebyvanieprefica.sk,” uzavrel Tomáš Popovič.

 

- Reklama -