Reakcia ĽS Naše Slovensko na vyjadrenia zo strany Kisku, Danka a Fica

0
Milan Uhrík (Autor: Facebook, Milan Uhrík)

Andrej Kiska, tohto času formálny prezident Slovenskej republiky, sa vo svojom prejave nechal unášať zlom, čo sa nakoniec odzrkadlilo aj na jeho výzore. Podobne ako ostatní odchovanci z mimovládneho sektora nepríčetne označoval za fašistov všetkých, ktorí majú na súčasnú politickú situáciu iný názor, ako má on – vítač imigrantov a verný prisluhovač Bruselu a Washingtonu. Andrej Kiska tiež vyslovene vyzýval na vyhnanie Mariana Kotlebu z Úradu Banskobystrického kraja a nepodporenie Milana Uhríka ako kandidáta na župana v Nitrianskom kraji. To len svedčí o tom, aký veľký strach má podnikateľ Kiska z nastolenia poriadku a skutočnej spravodlivosti.

Predseda vlády Robert Fico zase opäť vyzýval políciu, aby zakročila proti fašistom. Bol to však práve Robert Fico, kto v relácii Sobotné dialógy vysielanej v RTVS povedal verejne názor, že „aj Hitler mal dobrý ekonomický program“. Marian Kotleba v tejto súvislosti podal na Robeta Fica trestné oznámenie z propagácie hnutí smerujúcich k potláčaniu ľudských práv. Policajný vyšetrovateľ však Roberta Fica ani nepredvolal na výsluch aby zistil, ako túto vetu vlastne myslel.

Vyjadrenia predsedu NR SR a predsedu Slovenskej „národnej“ strany Andreja Danka nebudeme hlbšie komentovať. Jeho prejav ohodnotili ľudia vypískaním a negatívnymi reakciami v diskusiách. Andrej Danko by sa v prvom rade mal zamyslieť, či po všetkých kauzách má ešte zmysel, aby naďalej zostával v politike.

Príhovory ústavných činiteľov vôbec nesvedčia o tom, že ĽS Naše Slovensko treba považovať za fašistov. Svedčia len o tom, že ĽS Naše Slovensko je jedinou skutočnou opozíciou voči zabehnutému systému politicko-ekonomických kšeftov, ktoré sa zradní politici snažia za každú cenu udržať aj naďalej. V zúfalej predvolebnej agónii pritom už neváhajú použiť akékoľvek zámienky a vytiahnuť akékoľvek strašidlá, len aby sa udržali pri moci.

Ing. Milan Uhrík, PhD.
podpredseda ĽS Naše Slovensko

- Reklama -