NAJ: Založíme štátnu banku, štátnu stavebnú spoločnosť. Postavíme ročne 25 tis. nájomných bytov pre mladých a strednú generáciu

0
Strana NAJ (Autor: NAJ)

Strana NAJ považuje za absolútnu prioritu všetkých priorít zvýšenie životnej úrovne na Slovensku. Nebude tolerovať zotročenie národa politikou nízkych miezd na Slovensku ako to umožnili doterajšie vlády.  SMER zlyhal totálne v otázke zlepšenia života na Slovensku, chýba zásadný posun krajiny vpred. Nastupuje preto strana NAJ.

NAJ po prevzatí vlády  :

  1. Založí prvú štátnu banku, ktorá začne ponúkať výhodné úvery pre mladých. V štátnej banke budú vedené všetky účty štátu a obce a mestá budú tiež musieť viesť účet v štátnej banke. Nevidíme dôvod aby obce, ktoré majú peniaze z našich daní, viedli účty v súkromných bankách, ktoré odlievajú zisky mimo SR.

  2. Založíme štátnu stavebnú spoločnosť, ktorá začne stavať diaľnice a nájomné byty. Bude využitý aj potenciál väzňov, ktorí si odpracujú svoj trest a čiastočne si aj zarobia. Väzni tak budú zapojený do tvorby verejných statkov pre celý národ.

  3. Budeme stavať  25 tis. nájomných bytov ročne kde bude max. mesačné nájomné 100 EUR + energie. Meníme filozofiu Slovenska a mladí ľudia a stredná generácia sa už nebude musieť zadlžovať na 25 rokov. Po 25 rokoch si budú môcť ľudia byty odkúpiť za zostatkovú cenu do osobného vlastníctva. Mladí  ľudia ostanú na Slovensku, dostanú nájomný  byt a min. mzda bude 1.000 EUR. 

Slovensko začne prosperovať. Oligarchia bude odstavená a finančné skupiny ako Penta, J&T a oligarchovia ako Brhel, Široký, Poor, Výboh,  Világi nedostanú z našich daní už ani cent, ale ľuďom prerozdelíme ušetrené miliardy. Zverejňujeme ako jediná strana na Slovensku schému ako pracuje politická mafia na Slovensku.

Viac TU.

Viktor Béreš
predseda strany NAJ

www.strana-naj.sk

- Reklama -