piatok, 19 apríla, 2024
1.7 C
Bratislava
Úvod Politika Politici voličom Most-Híd: Peter Morvay: Hlavnou témou Víkendu otvorených dverí IUVEN-u bola ochrana životného...

Most-Híd: Peter Morvay: Hlavnou témou Víkendu otvorených dverí IUVEN-u bola ochrana životného prostredia

0
Logo strany Most-Híd (Autor: Most-Híd)

“Domnievali sme sa, že nastal čas usporiadať podujatie, v priebehu ktorého záujemcovia a sympatizanti môžu nazrieť do činnosti mládežníckej organizácie, bližšie sa spoznať s členmi a oboznámiť sa s cieľmi IUVEN-u. Popri rozhovoroch a diskusiách sme nezabudli ani na zábavu. Môžem vyzdvihnúť spoločné upratovanie pri Dunaji alebo turnaj v plážovom volejbale. Večerné neformálne rozhovory boli vyslovene konštruktívne a zaujímavé. Som presvedčený, že podujatie tohto druhu sme neusporiadali poslednýkrát,“ povedal Peter Morvay, predseda organizácie.

Hosťom otváracieho večera bol štátny tajomník ministerstva školstva Peter Krajňák, ktorý okrem toho, že sa zoznámil s riadnymi členmi, záujemcom ponúkol aj možnosť zaslania životopisu na asistentské miesto na ministerstve školstva.

Nie je náhoda, že sa podujatie konalo v Senci. Mesto bude dôležitým dejiskom predvolebnej kampane volieb do VÚC. Predseda organizácie Peter Morvay totiž prítomným ohlásil svoju kandidatúru. Členovia IUVEN-u sa tak nebudú nudiť ani v tomto roku.

 

- Reklama -