SNS: Škandalizácia Slovenskej národnej strany pokračuje

0
Slovenská národná strana (Autor: SNS)

Od postupne stúpajúcich preferenčných čísel SNS ako i jej predsedu Andreja Danka, sa neustále množia útoky na vedenie strany, ktorých jediným cieľom je škandalizovať stranu a jej ľudí.

„Niekomu naozaj prekáža politika SNS a v kombinácií s niektorými médiami dochádza už aj k záhadnému konaniu príslušníkov policajného zboru,“ vysvetľuje priebeh zásahu podpredseda SNS Anton Hrnko. Zároveň sa aj pýta, ako je možné, že ani nie do dvoch hodín od zásahu, mu s presnými otázkami volala aj redaktorka Denníka N.

Pri zásahu, ktorý dokumentuje aj príslušné video vzniká viacero otázok.

Napríklad ako je možné, že policajt dopredu vedel, že poslancovi zoberie vodičské oprávnenie? Prečo policajná hliadka porušila dopravné predpisy? Prečo svojou neprimeranou rýchlosťou ohrozovala cestnú premávku a jej plynulosť? Ako je možné, že redaktorka Denníka N, hneď po zásahu volala Antonovi Hrnkovi? Opäť prišli od niekoho odporúčacie SMS správy?

„Video, ktoré mi bolo poskytnuté na správnom konaní však malo dohru, ktorá ma utvrdzuje o predpojatom konaní policajnej hliadky voči mojej osobe, hoci som jej na to nedal žiaden dôvod.“

Vysvetľoval priebeh neoprávneného zásahu policajtov podpredseda SNS Anton Hrnko.

Táto situácia by však mala byť výkričníkom a mala by spustiť celospoločenskú diskusiu aj o chybách pri policajných zákrokoch. Nepochybujeme, že policajti sa snažia svoju prácu vykonávať dobre v prospech občanov Slovenskej republiky. Ale nezodpovedané otázky iba umocňujú dojem, že nešlo o náhodu. Preto Slovenská národná strana bude žiadať dôkladné prešetrenie celého prípadu.

Video TU

- Reklama -