ĽS Naše Slovensko: V Trnavskom kraji sme rozdávali deťom mikulášske balíčky

0
Ľudová strana Naše Slovensko (Autor: Ľudová strana Naše Slovensko)

Dokonca sme sa aktuálne stretli v Trnavskom kraji s tým, že je človeku v núdzi odkázané, že ak prijme pomoc od „kotlebovcov“, skomplikuje si tak prístup k pomoci z iných zdrojov. Ale nejde o žiadne veľkorysé, neber nič od „kotlebovcov“, postaráme sa oveľa lepšie o tvoje potreby. To by nám nevadilo. Ale tu ide o nátlak v štýle, ak budeš brať pomoc od „kotlebovcov“, postaráme sa, aby ti bolo ešte horšie. Preto v tomto článku nie sú údaje, ktoré by umožnili nejakým spôsobom určiť konkrétnych príjemcov Mikulášskych darčekov.

Členovia Trnavského klubu Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko dali tým deťom aspoň na chvíľku pocit hojnosti a šťastia. A s ňou aj poznanie či nádej, že raz môže byť v ich živote všetko inak, a jedného dňa môžu prísť aj šťastné chvíle.

Pred členmi strany dnes stojí veľká úloha. Dosiahnuť na Slovensku stav, že deti nebudú odkázané na chvíle radosti z takýchto balíčkov. Stav, kedy na Slovensku bude všetkým umožnené žiť slušný a normálny život. Život bez chudoby a biedy. Spolu to dokážeme!

- Reklama -