OKS si v týchto dňoch pripomína 15. výročie svojho vzniku

0
Občianska konzervatívna strana (Autor: oks.sk)

OKS si v sobotu 3. decembra 2016 v Bratislave za prítomnosti aktuálneho predsedu OKS Ondreja Dostála a jeho dvoch predchodcov na tomto poste – Petra Tatára a Petra Zajaca, ďalšieho zo spoluzakladateľov strany Petra Osuského a jedného z lídrov Novembra 89 Fedora Gála, ako aj svojich členov, sympatizantov a podporovateľov pripomenula 15. výročie svojho vzniku.

OKS, ako strana Novembra 89, nie dátumom svojho založenia, ale svojím hodnotovým zameraním je hlasom tých občanov Slovenska, ktorým záleží na dôslednej obrane slobody, osobnej zodpovednosti a ľudských práv. OKS pracuje vytrvalo aj na zachovávaní historickej pamäte, ktorá je veľmi dôležitá preto aby sa Slovensko opätovne nedostalo do sféry vplyvu autoritárskych režimov a aby sa aj slovenská politická scéna neposúvala ďalej smerom k lacnému populizmu, jednoduchým, ale nefungujúcim kvázi riešeniam a k nárastu extrémistických a totalitných tendencií.

OKS nie je exkluzívnym klubom. Je to spoločenstvo ľudí, ktorí majú jasnú predstavu o tom, akým smerom sa má Slovensko v dnešnej dobe trvalej zmeny uberať, ako má posilňovať svoju odolnosť a pripravenosť na výzvy ktoré ho čakajú a má aj ľudí, ktorí sú schopní a pripravení tieto hodnoty aktívne presadzovať vo verejnom živote.

Video tu

- Reklama -