ĽS Naše Slovensko sa zúčastnila na Demonštrácii vôle a odhodlania brániť Európu v Brne

0
Ľudová strana Naše Slovensko (Autor: Ľudová strana Naše Slovensko)

O 15. hodine sa z potlesku účastníkov uchopil slova predseda DSSS Tomáš Vandas, ktorý zhodnotil ponovembrový vývoj v Českej republike. Manifestácie sa zúčastnila aj delegácia ĽS Naše Slovensko pod vedením podpredsedu strany Martina Beluského a krajského predsedu Milana Mazureka, ktorý vo svojom prejave vyzdvihol predovšetkým nutnosť boja za vlastný národ v spolupráci s ostatnými národniarmi.

Ďalším rečníkom bol predstaviteľ Národního sjednocení, Ladislav Malý, ktorý vo svojom prejave varoval pred skazonosným multikulturalizmom a liberalizmom. Vyjadril obavu pre utečencami, ktorí zaplavujú Európu a môžu znamenať zničenie pôvodnej kresťanskej Európy.

Po prejavoch sa sprievod všetkých účastníkov vydal Brnom. V jeho čele niesli účastníci niekoľko transparentov, ktoré varovali pred nebezpečenstvom, ktoré hrozí Európe. V mieste ukončenia pochodu pokračovalo zhromaždenie ďalšími prejavmi – podpredseda strany DSSS Jiří Štěpánek, člen DM Lukáš Brandtner a nakoniec zástupca nemeckej nacionalistckej mládežníckej organizácie, Mladí národní demokrati.

- Reklama -