Závacká (PD): Ochrana života, kult smrti

0
PRIAMA DEMOKRACIA (Autor: PRIAMA DEMOKRACIA)

Ústava SR garantuje ochranu života od počatia až po prirodzenú smrť človeka. Ochrana života sa zdôrazňuje, eutanázia sa odmieta. Teda odmieta sa časť kultu smrti.
A čo ochrana medzi počatím a smrťou? Ak žena z ekonomických dôvodov ide na potrat. Pretože nevie dieťa uživiť. A kde je tu ochrana života. Prečo ide žena na potrat? Lebo nevie svoje dieťa užíviť. A prečo ho nevie užíviť, lebo je lenivá? Nie. V tejto spoločnosti prežijú iba tí najsilnejší. Slabí, chudobní, chorí sú vytláčaní na pokraj spoločnosti, na pokraj záujmu. V minulosti ženy chodili ku tzv. anjeličkárkam, ktoré zabíjali nechcené deti. Aj to boli ekonomické dôvody, ale boli to aj sociálne. Strach pred odsúdením spoločnosti ako nemravnej ženy a nemanželského dieťaťa. Aj v tom prípade zlyhala “kresťanská” spoločnosť. Dnes sú slobodné matky alebo nezosobašené páry niečo bežné.

Na ochranu života sa konajú Pochody za život, zakladajú sa pro life spoločnosti. Je to chvályhodná činnosť. Ale málo sa bojuje za dôstojnejšie podmienky na život. Veľa ľudí je na Slovensku bez práce, žijú v hladových dolinách. Tristotisíc ľudí, v skutočnosti možno aj polmilóna sú ekonomickí migranti. Tu spoločnosť, politici zlýhavajú na celej čiare. Exekúcie, kriminalita ako následok chudoby, z chorej spoločnosti, nezáchovavaním zákonov. Tu sa nerobí skoro nič. Pár ľudí pomáha ľuďom ako vdp Gombita neďaleko Košíc má útulok pre bezdomovcov, potom známy vdp. Marián Kuffa, nebohý vdp. Srholec. Okrem nich aj iní. Ale je to málo. Oni iba látajú, čo náš štát porobil. Tu treba, aby neboli také hrozné životné podmienky. Je tu genocída národa. Nebudem tu písať žiadne konšpirácie. Stačí uviesť: tisícky ľudí zomrie ročne, lebo nemajú na lieky peneží, pár stovák odfušujú lekári, či zdravotný personál. Potom stovky samovrážd z ekonomických dôvodov – vyhadzov z práce, exekúcie, potom poškodzovanie životného prostredia a z toho vzniknuté choroby, choroby a smrť zo stresov.

Na Slovensku máme genocídu národa, máme tu kult smrti. Kult smrti nie je iba potrat, eutanázia, drogy. Ale aj zabíjanie svojich občanov.

Ak budú nabudúce Pochody za život. Tak by sa malo protestovať aj za dôstojné životné podmienky. Mladí ľudia sa aj boja mať deti, lebo doba je zlá. A to zlo zlé vplyva na psychiku ľudí. Na všetko.

- Reklama -