Matovič (OĽaNO): Vyfabrikované trestné oznámenie na Špirka

0
Igor Matovič v Národnej rade Slovenskej republiky. (Autor: pk)

Prokurátor Špirko si povedal, že Kaliňák neKaliňák, jeho kšefty s Bašternákom vyšetrí, ako sa patrí … a tak začal kauzu riešiť pekne zostra. Popri tom podvodník Varga, ktorý má na rováši cca rovnakú sumičku podvodne vylákaných miliónov cez DPH ako Bašternák, začal prokurátorovi Špirkovi rozprávať o Kaliňákových podvodoch na ministerstve vnútra … a Špirko to pred Kaliňákom tajil, t.j. nechcel jeho ľudí pustiť len tak sa hrabať v spisoch … no a to Kaliňáka nasral.

Čoskoro urzrelo svetlo sveta vyfabrikované trestné oznámenie na Špirka, kde korunný svedok bol zrazu podvodník Varga … s jediným cieľom – odňať Špirkovi spisy a zistiť po akej stope vyšetrovanie ide (čo Špirko vie, čo treba rýchlo zamiesť, koho treba umlčať).

A tak sa aj stalo = Špirka obvinili, spisy mu zobrali, Kaliňákoví ľudia spisy naštudovali … a teraz GP obvinenie voči Špirkovi už zrušila.

Chcel by som veriť, že Čižnár prestane tejto skorumpovanej bande zobať z ruky. Ak bude chcieť, môže sa kedykoľvek odstrihnúť a zo Slovenska sa stane zrazu Rumunsko so stovkami zatvorenými politikmi v chládečku.

- Reklama -