Matovič (OĽaNO): Du ven blejt, Velebnosti

0
Igor Matovič (Autor: SITA)

Len na Slovensku sa môže stať, že Kaliňák si dosadí na dozorovanie “vlúpania sa” na jeho účet prokurátora, ktorý má byt od Bašternáka. Byt, ktorý predtým evidentne poslúžil na viacnásobné vylákanie podvodného odpočtu DPH, keďže prešiel za dva roky cez 12! firiem. Prokurátora, ktorého otec požičiaval peniaze Bašternákovi na iné jeho kšefty. Prokurátora, ktorý vo svojom mladom veku už vlastní tri byty a nepriznaný apartmán na Floride za 700 tisíc eur. Prokurátora, ktorého brácho podniká priamo u Bašternáka. Prokuratúra, ktorého brácho a aj tatíčko tiež akosi vlastnia natajnáša apartmány na Floride. Prokurátora, ktorý so svojim otcom by si za oficiálne prijmy mohli dovoliť nanajvýš tak splácať jednu hypotéku na priemerný byt v Bratislave.

Prokurátora, ktorý prikáže podozrivého asistenta zavrieť na 15hodinový výsluch a neumožní mu ani zákonný nárok na právnika … du ven blejt, Velebnosti.

ps. A napriek tomu sa niektorí čudujú, prečo tie masy ľudí chodia týždeň čo týždeň pod okná kráľa tejto mafie … vidíme sa v pondelok.

- Reklama -