Ministri za SNS v okresoch Lučenec a Rimavská Sobota

0
Slovenská národná strana (Autor: SNS)

Minister školstva, vedy, výskumu a športu Peter Plavčan navštívil gymnázium B. S. Timravy, základnú školu na Laca Novomeského, a združenú školu v Lučenci v sprievode predsedu Okresnej organizácie SNS Lučenec Milana Ďuráka. V Rimavskej Sobote v Strednej odbornej škole technickej a agropotravinárskej v sprievode okresnej predsedníčky Janky Uhrinovej diskutoval s predstaviteľmi školy o problémoch regionálneho školstva.

Ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Gabriela Matečná navštívila Družstvo Agrospol Boľkovce a stretla sa s agropodnikateľmi a drevospracujúcimi podnikateľmi z Lučenca. V piatok v Rimavskej Sobote navštívila spoločnosť RISO – R, s. r. o. a s predstaviteľmi spoločnosti prebrali dôležité témy z oblasti rozvoja vidieka a okresu Rimavská Sobota, dotkli sa aj realizácie akčného plánu pre daný okres.

Minister obrany Peter Gajdoš sa k výjazdovému zasadnutiu vlády pripojil v Rimavskej Sobote v piatok po oficiálnej návšteve na Cypre. Navštívil Okresný úrad Lučenec, kde sa stretol s prednostom Branislavom Hámorníkom, ako aj mestský úrad v Lučenci. V Rimavskej Sobote absolvoval prehliadku záložného miesta krízového riadenia a civilnej obrany pre mesto, pričom ho zaujímal najmä technický stav, ako aj prehliadku historickej budovy Okresného úradu a diskutoval s prednostom Okresného úradu Rimavská Sobota Pavlom Struhárom.

Návštevy sprevádzal poslanec NR SR Radoslav Baláž, predseda Krajskej rady SNS Banská Bystrica Štefan Turek a podpredseda Krajskej rady SNS B. Bystrica Jaroslav Juhaniak.

- Reklama -