KSS: Smer padne. Nasledovať bude devalvovanie ľavicovy´ch hodnôt

0
KSS (Autor: KSS)

Komunistická strana Slovenska očakáva v nasledujúcom období pád vládnej strany Smer-SD zo súčasny´ch pozícií. Spolu s ty´m však predseda strany Jozef Hrdlička upozorňuje na možné následky pre slovenskú ľavicu. „Strana Smer-SD v nasledujúcom období padne. A tento pád bude súčasne znamenať aj devalvovanie ľavicovy´ch hodnôt a ľavicovej politiky v očiach verejnosti,“ povedal Hrdlička na zasadnutí Ústredného vy´boru strany.

Predseda komunistov zároveň načrtol postup práce v najbližšom období. KSS sa chce po volebnom neúspechu orientovať na mobilizáciu všetky´ch personálnych zdrojov strany a v najbližšom období zamerať svoju pozornosť na prácu v regiónoch. Strana preto v rámci personálnych zmien vo vedení zvolila za nového podpredsedu strany Juraja Oberta. Obert, ktory´ je starosta obce Žitavany bude mať v kompetencii práve komunálnu politiku a otázku regiónov.

Do Ústredného vy´boru a predsedníctva strany zároveň vedenie kooptovalo niekoľko mladších ľudí. Komunisti avizujú aj spustenie aktivít zamerany´ch na získavanie novy´ch členov. Tieto aj ďalšie otázky chce vedenie KSS ďalej rozpracovať na celoslovenskom aktíve funkcionárov strany, ktory´ je naplánovany´ na september.

- Reklama -