ĽS Naše Slovensko: Bezcharakternosť štandardných politikov v NR SR dosiahla nové dno – politikárčenie je pre nich dôležitejšie, než práca v prospech ľudí

0
Ľudová strana Naše Slovensko (Autor: Ľudová strana Naše Slovensko)

Náš návrh zákona však v hlasovaní nepodporila žiadna iná politická strana. Poslanci zo strany oligarchu Borisa Kollára hlasovali proti zrušeniu miliónových štátnych príspevkov pre politické strany. Absolútnu zbabelosť však ukázali pokrytci zo strany OĽaNO. Zrušenie financovania politických strán zo štátneho rozpočtu mali totiž tiež v predvolebnom programe. V roku 2015 dokonca predkladali podobný návrh zákona, kde hlasovali všetci “za”.

Pri hlasovaní o našom návrhu zákona však len zbabelo vytiahli hlasovacie karty a hrali sa na neprítomných. My v ĽS Naše Slovensko pritom nemáme problém podporiť akýkoľvek dobrý návrh zákona bez ohľadu na to, kto ho predkladá. Pre “štandardných” politikov sú však oveľa dôležitejšie ich žabo-myšie vojny a detinské spory, než práca v prospech ľudí. Každým rokovaním parlamentu prerážajú dno politickej kultúry na čoraz nižšiu úroveň.

Štandardné politické strany premenili NR SR na cirkus, v ktorom prevažuje politikárčenie, krik a hádky nad prácou v prospech Slovákov. Je tragické, že štandardní politici nepodporujú dobré návrhy zákonov len preto, že ich predkladá niekto iný. Niet preto divu, že sa v NR SR prijíma tak zúfalo málo prospešných zákonov. Žiaľ, takto vypočítavo zmýšľajúcich politikov už nie je možné zmeniť, ani prevychovať. V najbližších voľbách ich treba jednoducho všetkých vymeniť!

- Reklama -