Paška (SNS): Brusel skryto vnáša LGBTI agendu do našej legislatívy

0
Jaroslav Paška (Autor: SITA)

Európska komisia predložila v marci 2016 členským štátom na odsúhlasenie text rozhodnutí, ktorým navrhuje vytvorenie európskeho medzinárodného systému riešenia vzťahov homosexuálnych párov. Cieľom navrhovaných nariadení je vytvoriť homosexuálnym manželom, či registrovaným partnerom jednotný európsky právny rámec pre usporiadanie ich pomerov s cezhraničným prvkom. Spoločné, európske pravidlá majú upravovať medzinárodnú právomoc súdov, rozhodné právo a vzájomné uznávanie a výkon rozhodnutí v členských štátoch.

Uvedenými nariadeniami sa Brusel pokúša potichu prepašovať LGBTI agendu aj do justičného prostredia tých krajín, ktoré homosexuálne manželstvá, či partnerstvá neumožňujú registrovať. Deformuje, postupne rozvracia a podriaďuje si tak ich ústavný systém.

Skutočnosť, že podľa predloženého nariadenia budú môcť súdy z titulu neexistencie inštitútu registrovaného partnerstva v legislatíve štátu odmietnuť právomoc len výnimočne v podstate znamená, že v oblasti majetkových vzťahov registrovaných partnerstiev a manželstiev osôb rovnakého pohlavia si budú súdy rozhodovať o odmietnutí, alebo prijatí právomoci z nariadenia svojvoľne, sami, aj v prípadoch, keď im na to zákonodarná moc štátu nedala žiadne oprávnenia.

Bruselskými nariadeniami realizované rozvracanie ústavných systémov členských štátov s dôrazom na postupné prevažovanie súdnej moci nad zákonodarnou nakoniec vyvolalo aj dôsledky opísané v spore Oliari v. Taliansko, keď bolo Taliansko Európskym súdom pre ľudské práva v Štrasburgu, prakticky donútené pristúpiť k akceptácii registrovaných partnerstiev.

O mimoriadnej cynickosti bruselských sociálnych inžinierov dnes však hovorí aj skutočnosť, že s nariadeniami prišli práve v čase, keď Vrchný súd v škótskom meste Livingston súdil lesbickú dvojicu Rachel Fee Trelfa s partnerkou Nyomi Fee za brutálne utýranie a zabitie „ich“ dvojročného chlapčeka, Liama Fee nájdeného so zlomenou nohou, dolámaným ramenom a viac ako 30 vonkajšími zraneniami. Vyšetrovatelia tiež zistili, že lesbická dvojica rovnako vychovávala aj ďalších dvoch chlapčekov. Mlátením, oblievaním studenou vodou, väznením v podomácky vyrobenej klietke, či priväzovaním nahých na stoličku v temnej miestnosti spolu s hadmi a potkanmi.

Fanatickým, tvrdohlavým a často nemiestnym nadraďovaním požiadaviek LBGTI komunity nad práva detí, či veľkej väčšiny prirodzených, slušných ľudí Európska komisia zbytočne provokuje, vyvoláva konflikty a rozdeľuje našu spoločnosť. Preto Slovenská národná strana nepovažuje za správne vyhovieť uvedeným návrhom rozhodnutia Rady, v podobe, ako ich Európska komisia predložila.

- Reklama -