Kaník (Demokrati Slovenska): Zmenili sme názov

0
Ľudovít Kaník (Autor: SITA)

Tento účel bol naplnený a preto strana mohla upraviť svoj názov, ktorý teraz znie Demokrati Slovenska. Sme pravicová politická strana, ktorá stojí na hodnotách slobody, demokracie, spravodlivosti a vlastenectva a ktorá nadväzuje na úspešné reformné obdobie rokov 2002-2006, ktoré posunulo Slovensko výrazne dopredu.

Sme presvedčení, že Slovensko potrebuje stranu pre umiernených konzervatívcov aj umiernených liberálov, ktorí bez najmenších problémov vedia nachádzať spoločné postoje, stranu, pre ktorú je typický dôraz na víziu Slovenska, na program, ktorým chce Slovensko meniť, stranu ktorá nie je závislá od jednej osoby lídra, ale stavia na hodnotách a vízii. Takúto stranu v súčasnosti budujeme. Začali sme tesne pred voľbami. Volebnú kampaň sme využili na to, aby sme v čo najširšej miere odprezentovali naše predstavy, návrhy, ktoré by výrazné zlepšili život bežného človeka na Slovensku, podnikateľské prostredie a podporil sa hospodársky rast. Budeme v tom pokračovať naďalej. Povolebný vývoj ukazuje že klasická stredopravá liberálna konzervatívna strana chýba na pravej strane politického spektra.

Našou politickou prácou v spolupráci so všetkými, ktorí majú podobný názor na víziu rozvoja Slovenska a jeho postavenie v Európe a vo svete budeme takúto stranu budovať. Veľmi radi pri tom budeme spolupracovať so všetkými jednotlivcami alebo skupinami, ktorí sa zaraďujú svojimi názormi a hodnotami k pravému stredu.

Ľudo Kaník
predseda Demokratov Slovenska

- Reklama -