Danko (SNS): Som vďačný členom v regiónoch za ich prácu v prospech občanov

0
Andrej Danko, Predseda SNS (Autor: SITA)

Som veľmi rád, že po voľbách, po istom ,,čase ticha“ sa opäť rozbehli podujatia v regiónoch. Áno, vysoká politika je náročná a niekedy sa zdá, že je odtrhnutá od reality každodenného života. Ale práve naši členovia, národniari, ktorí pôsobia v štruktúrach SNS po celom Slovensku, sú spojivom medzi občanmi a zákonodarnou a výkonnou mocou.

Je radosť vidieť, že Slovenská národná strana nebola prítomná na Slovensku len pred parlamentnými voľbami. Podujatia v týchto dňoch, od Bratislavy, cez Senec, Trenčín, Kysucký Lieskovec, Žilinu, Liptovský Mikuláš, Poprad, Revúcu až po Košice (žiaľ, nedajú sa vymenovať všetky mestá a obce) dokazujú, že Slovenská národná strana v regiónoch žije, žije v každom okamihu, bez ohľadu na predvolebné či povolebné obdobie. Som nesmierne rád, že naši funkcionári a členovia nezabúdajú na ľudí, na našich občanov, a usilujú sa im spríjemniť chvíle aj spoločenskými podujatiami, ktoré ich môžu vytrhnúť z každodenných starostí a spríjemniť život.

Samozrejme, práca politickej strany nie je len o gulášoch, majálesoch či futbalových zápasoch. To je takzvaná pridaná hodnota. Práca v regiónoch spočíva však predovšetkým v tom, že na komunálnej úrovni, v rámci kompetencií, ktoré komunál má, môžeme uľahčiť život a každodennú rutinu. Je to výzva aj pre našich primátorov a starostov, aby pod hlavičkou SNS urobili všetko pre rozvoj svojich miest a obcí, pre ich obyvateľov. Dobrá politika v regiónoch je v mnohých prípadoch účinnejšia.

Slovenská národná strana má vyše 6000 členov. Väčšina z nich sa usiluje pozitívne ovplyvniť život po celom Slovensku. Preto som vďačný krajským i okresným predsedom, predsedom miestnych organizácií i všetkým členom, ktorí svoj voľný čas venujú v mene SNS aktivitám v prospech občanov.

- Reklama -