SaS: Karol Galek bude viesť Komisiu pre technologický rozvoj a inovácie

0
Strana Sloboda a Solidarita (SaS) (Autor: SaS)

„Komisia by pod mojim vedením mala fungovať ako poradný orgán pre výbor v oblasti technologického rozvoja a inovácií, priemyslu, energetiky, dopravy či komunikácií v rovine odbornej, ale aj legislatívnej,“ povedal novozvolený šéf Galek s tým, že takáto komisia fungovala aj v minulom volebnom období.  

Formou stretnutí k aktuálnym témam chce vytvoriť platformu pre odborníkov, ale i podnikateľov z tejto oblasti a dvere otvoriť firmám, vedeckým inštitúciám a univerzitám. „Skrátka každému, kto má čo relevantné k danej téme povedať a bude pre komisiu prínosom,“ hovorí Galek a dodáva, že prípadní záujemcovia o členstvo v komisii ho môžu kontaktovať na uvedenú mailovú adresu: karol_galek@nrsr.sk.

 V rámci hospodárskeho výboru pôsobí už aj Komisia pre podnikateľské prostredie, podporu malých, stredných podnikateľov a živnostníkov, ktorú vedie predsedníčka výboru Jana Kiššová (SaS), Komisia pre dopravu, výstavbu a cestovný ruch na čele s členom výboru Miroslavom Ivanom (SaS) a Komisia pre energetiku, ktorej predsedá podpredseda hospodárskeho výboru Maroš Kondrót (Smer-SD).

- Reklama -