Blaha (SMER-SD): Veď on, čistá duša, chce iba šíriť teplo a lásku

0
Ľuboš Blaha, poslanec NR SR (SMER-SD) (Autor: SITA)

Strana na facebooku natvrdo šíri antisemitizmus a nenávisť voči ľuďom na základe farby ich pokožky. Pribúda násilia zo strany fašistov, vyhrážajú sa oponentom, cez svojich pubertálnych trollov šíria zlobu.

A reakcia Kotlebu zo včerajších večerných správ: “To je pre mňa novinka, spýtam sa na to.” Môžete mi vysvetliť, dokedy môže predseda strany predstierať, že absolútne netuší, čo sa okolo neho deje a nevyznieť ako úplný pako? Ono to už totiž začína vyzerať, že Kotleba mal pôvodne v úmysle založiť chlapčenskú kapelu a spievať sladké songy o láske a dievčatách, keď tu zrazu znenazdajky – ako na potvoru – nejakí zlí úlisní násilnícki neonacisti bez jeho vedomia urobili z cukríkovej kapely odpornú fašistickú stranu a teraz v jeho mene šíria nenávisť. A on, svätý Marian, o ničom nevie, nikto mu nič nepovedal, všetko sa dozvedá až z médií a je z toho skormútený a nechce tomu veriť…

Veď on, čistá duša, chce iba šíriť teplo a lásku… Ja fakt neviem, či v dejinách Slovenska predvádzal nejaký líder strany väčší alibizmus ako toto, ale isté je jedno: nevedieť sa zastať vlastných spolubojovníkov, tomu sa fakt hovorí líder. Úplný vodca. Gratulujem.

- Reklama -