Matovič (OĽaNO): Čo nás čaká a neminie…

0
Igor Matovič. (Autor: Repro foto: TA3)

Zlepenec schváli sprísnenie schránkového zákona. Široký podľa neho nebude majiteľom Váhostavu, Kaliňák bude naďalej majiteľom len krachujúcej siete reštaurácií a Fico bezmajetný.

Charakter urobí biznis storočia. Tisícky hektárov, ktoré skúpili jeho susedia (božechráň biele kone) od ľudí po 0,50 eura za m2, vykúpi štát pod rýchlostnú cestu R7 po 30 eur za m2.

Počiatek zvládne úlohu na výbornú. Na poslednú chvíľu, tesne pred tým, ako prídu do platnosti nové pravidlá v boji proti daňovým rajom, stihne všetko upratať tak, aby aj Kali s Ficom boli spokojní.

Procházkoví sponzori z Pro Partners si budú pod Zradkovou osobnou ochranou užívať miliónové ročné zisky z tunelovania zdravotníctva cez extrémne predražené vyšetrenia na CT a MR.

Druhému Zradkovmu sponzorovi Baranovi sa podarí premiestniť stovky miliónov eur z eurofondov na správne účty, čím získa nomináciu na ocenenie podnikateľský čin desaťročia.

Pod rúškom boja za štandardizáciu slovenskej politiky, v strachu pred vstupom Kisku a majiteľov Esetu do politiky, zlepenec extrémne sprísni podmienky pre vznik politickej strany.

Pred voľbami zlepenec s hrdosťou vyhlási, že sa im podarilo zazmluvniť čerpanie poslednej tranže eurofondov z EÚ (15 miliárd eur) na 100%. Inak – presmerovať všetko správnym smerom.

Po korunnom svedkovi Chovancovi z kauzy 75 miliónového podvodného nadmerného odpočtu DPH, ktorý kryli “Robo a Strapatý”, sa v zahraničí záhadne zľahne zem a do volieb bude nezvestný.

Premiér, ako skutočný majiteľ, si naďalej bude užívať prepychový luxus v byte postavenom z podvodných nadmerných odpočtov. “Majiteľ” bytu Bašternák zostane bezúhonným podnikateľom.

Kamaráti z Ja a Ty svojim čarom presvedčia ujov z Ringieru a CME, kúpia slovenský Ringier a Markízu, čím de facto definitívne vyčistia trh od relevantných masových nezávislých médií.

200 miliónov eur z eurofondov určených pre tretí sektor poslúži na úplnú demoralizáciu posledných odvážlivcov, ktorí Kotlebu spoločne prehlásia za väčšie ohrozenie Slovenska ako korupciu.

Sieť prijme ponuku Mostu-Híd na spoločný postup do parlamentých volieb s úspešným staronovým heslom CHARAKTER ROZHODUJE.

Rozhodne?

 

- Reklama -