ĽS Naše Slovensko: Padla ďalšia maska

0
Ľudová strana Naše Slovensko (Autor: Ľudová strana Naše Slovensko)

Rozhodla o tom Európska komisia na podnet svojho predsedu  Jeana-Clauda Junckera. Na podnet človeka, ktorý len pred pár dňami predstavil ukážkový príklad Bruselského diktátu – pokutovanie štátov, ktoré odmietnu prijať nebezpečných imigrantov z moslimských štátov.

Európska únia už desaťročia vedie politiku likvidácie všetkého národného a kresťanského. Ničí suverenitu členských štátov a razí cestu bezbrehému liberalizmu. Jej vedenie si pritom starostlivo vyberá svojich spolupracovníkov. Tentoraz si liberáli z Bruselu vybrali ďalšieho koňa, ktorý bude presadzovať ich zvrhlé plány – Jána Figeľa, ktorý sa navonok tvári ako „kresťanský“ politik.

Figeľovú nomináciu Juncker oznámil pri slávnostnom udeľovaní Medzinárodnej ceny Karola Veľkého pápežovi Františkovi. Čím si v skutočnosti pápež vyslúžil uznanie protikresťanskej EÚ, sa môžeme len domnievať. No už teraz vieme, že k oceneniu došlo len pár dní po tom, čo odslúžil v Ríme omšu pre 9 000 členov Rotary klubu – organizácie, ktorá je predvojom slobodomurárstva. Slobodomurárstvo pritom odsúdili viacerí predchodcovia súčasného pápeža, ako napríklad pápež Klement XII v encyklike In eminenti apostolatus alebo pápež Lev XIII v encyklike Humanum Genus.

Figeľ dôležitosť svojej novej funkcie obhajoval tým, že Európska únia chce ochraňovať „veriacich“. Pod týmto pojmom však Brusel nechápe výlučne skutočných veriacich – teda kresťanov, ale myslí tým aj moslimov, hinduistov, budhistov či židov, ktorí s pravou vierou nemajú nič spoločné. „Kresťanský“ politik Figeľ tak bude v novej funkcii chrániť aj záujmy skupín, ktoré by najradšej kresťanstvo vymazali zo sveta.

Po ministrovi Lajčákovi, ktorého na liberálnom Západe milujú (o čom svedčí aj jeho kandidatúra na post šéfa OSN), si Brusel vybral nového obľúbenca – lepšie povedané sluhu, ktorý mu poslúži v jeho protikresťanskej politike – Jána Figeľa. Padla tak ďalšia maska.

- Reklama -