Matovič (OĽaNO): Fico v nemocnici

0
Igor Matovič. (Autor: Repro foto: TA3)

Pred dvoma rokmi naša Klárka mala 4 roky. Zrazu dostala silné bolesti a podľa nášho (s Pavlínkou) lajckého posúdenia išlo o “slepák”. Išli sme s ňou do trnavskej nemocnice, vyšetrili ju … a že nie, vraj to bude nejaký kamienok v obličke a “ono sa to vyplaví”. Tak si ju tam nechali a tri dni do nej liali infúzie proti bolesti “kým sa to vyplaví”.

Až to jednu lekárku prestalo baviť a postavila sa proti názoru lekára, ktorý jej určil diagnózu. Zavolala si nás a povedala “utekajte rýchlo na Kramáre, lebo to oblička nebude”. Tak sme rýchlo išli. Klárka si na Kramároch len sadla na postel a lekár (ktorého za pár mesiacov chytili za úplatky) jej povedal, aby si ľahla. Ešte si ani neľahla, už povedal, toto oblička nie je, to je zrejme akútny slepák … a aj tak bolo. Do hodiny bola operovaná s diagnózou prasknutý apendix, čo je už životaohrozujúci stav.

Tento náš malý príbeh, je skutočný stav zdravotníctva po tom, ako ho Fico dovolil 8 rokov rozkrádať svojej košickej zdravotníckej mafii, nie to, čo zažíva dnes Fico.

… píšem to len preto, aby náhodou nepodľahol diktátorskej ilúzii, že všetko je v poriadku, ak okolo neho teraz všetci skáču.

 

- Reklama -