Matovič (OĽaNO): Mlyny už ale ničím nezastavíte

0
Igor Matovič. (Autor: Repro foto: TA3)

Medzičasom chcel Fico silou-mocou vyhrať voľby a prišiel s výmyslom o mojom účtovníctve v zbere a nezdanení 121 miliónov korún. Znova policajná akcia … a ani z toho nič nebolo pravdou. Účtovníctvo som bez výzvy sám priznal a všetko som zdanil. Nevyšlo po druhýkrát.

Včera som dostal z dvoch zdrojov info, že náš pán premiér osobne minulý týždeň zaúkoloval vedenie polície, aby urobili u nás doma a vo firme opätovnú policajnú raziu … vraj jeho nezaujíma, na čo sa vyhovoria tentokrát, ale za každú cenu ma majú zavrieť do basy.

Nuž, nič príjemné, ak sa stanete nočnou morou najmocnejšieho človeka v štáte. Možno si myslí, že sa ma takto zbaví, iných našich ľudí zastraší a my prestaneme ukazovať na jeho zlodejiny.

Smola, pane. Dnes pokračujeme – o 13h s Veronika Remišová sa vidíme na tlačovke s názvom “Chceš chatu v horách za milión eur? Fico ti ju rád z eurofondov postaví.”

PS. Pane, máte absolútnu moc a môžete mi silou ústa zavrieť. Mlyny už ale ničím nezastavíte. Príde deň, keď vám a ľuďom, ktorých kryjete, všetky nakradnuté majetky zhabeme.

 

- Reklama -