Blaha (SMER-SD): Zošalel si už dočista, Marian?

0
Ľuboš Blaha, poslanec NR SR (SMER-SD) (Autor: SITA)

Pred príjemnou a nerušenou jazdou vo vlaku?! Marian, uvedomuješ si vôbec, že takéto polovojenské organizácie zakladal aj Hitler, volali sa SA a na svedomí mali mnoho násilností a vrážd socialistov ešte dávno predtým, než nacisti uchopili moc? Uvedomuješ si, že aj prvé jednotky Hlinkovej gardy vznikali pôvodne bez povolenia úradov, podobne ako Tvoja “rodobrana” či “domobrana”?

A že práve “Rodobrana” bol názov pre agresívne elitné jednotky v Hlinkových gardách? Gardisti páchali násilie na Čechoch, Rómoch, Židoch a ľavičiaroch a neskôr s Nemcami vraždili Slovákov, čo sa vzopreli fašistickej okupácii. To Ti nevadí? Toto je príklad, ktorý nasleduješ? Prepáč, Marian, ale buď si nekonečne hlúpy a netušíš, že tvoja “vlaková domobrana“ je pľuvanec do tváre všetkým obetiam nacizmu, alebo to dobre vieš a mal by si za propagáciu fašizmu zhniť v base. Idiot alebo zločinec, tretia možnosť nie je. Na domácu úlohu si dobre obzri toto indivíduum, ktoré sa chvastalo na internete obdivom k Hitlerovi.

Fakt si myslíš, že ľudia sa budú cítiť bezpečne v prítomnosti tejto nacizmom zhypnotizovanej holej hlavy a jeho nabitej zbrane? Zošalel si už dočista?

- Reklama -