Nicholsonová (SaS): 5 povolebnych postrehov

0
Lucia Nicholsonová (SaS) (Autor: SITA)

Mili FB priatelia, viaceri sa pozastavujete nad tym, ze som sa na par dni odmlcala a vy mi pisete spravy a ocakavate to, co som vzdy predtym robila – ze na kazdu odpisem. Dovolte mi takto hromadne podelit sa s vami o postrehy poslednych dni.

1/ s odstupom par dni si myslim, ze ste nas vo volbach odhadli lepsie, ako si uvedomujeme – a to vratane KDH mimo parlamentu, prekvapivo nizkemu volebnemu zisku Siete a aj vratane Kotlebovho hnutia v NR SR.  To, ze nam pocty riadne zamiesali karty, je fakt, ale mam pocit, ze je to sposobene aj tym, ze ste nevolili proti niekomu, ale za niekoho. a to je dobre. Ostatne je na nas.

2/ teraz prisne sledujete, ako s vasim mandatom nalozime. Nuz, niektore kroky by pre nas boli jednoduchsie, ak by sa medzi politikmi dodrziavali dohody. A ak by slovo chlapa bolo viac nez len vypusteny vzduch, ktory sa uz o hodinu rozplynie. Ale ako hovorim, odhadli ste nas vsetkych vo volbach lepsie, ako poniektori z nas cakali.

3/ tie alternativy o zostaveni vlady su viacere. Za seba musim povedat, ze cokolvek, co nebude umiesene z ingrediencii, ktore dali do placu volici, je OKLAM, ktorym politici len uhnu pred zodpovednostou. Richard Sulik ma uprimnu a nefalsovatelnu snahu dat dokopy pravicovu vladu. Stale verim, ze politicki lidri nebudu chciet okabatit volica, a ze volici sa okabatit nedaju.

4/ velmi ma tesi enormny pocet ziadatelov o FB priatelstvo, ale zial, obavam sa, ze FB neurobi vynimku a ani po volbach mi nedovoli viac ako 5000 priatelov. Preto vas velmi pekne prosim, aby ste si na FB dali follow alebo isli na moju fanpage

5/ osobitne prosim ludi, ktori mi posielaju CV, gratuluju, tvrdia, ze kruzkovali a ponukaju svoje sluzby, ak by sme chceli obsadit dozorne rady a podobne, aby to nerobili. Posobi to na mna odpudzujuco a ziadne CV do ziadnych dozornych rad ziadnych podnikov teraz a nikdy posuvat nebudem. Vy si usetrite hanbu a ja cas, velmi pekne dakujem za pochopenie.

A este k nemenovanym manzelkam nemenovanych diplomatov a inych muzov vo funkciach: neposielajte mi virtualne kvety k MDZ po X rokoch po tom, co sme sa videli a nijako sme navzajom na seba nezaposobili. Viete, vyzera to tak, ze sa domnievate, ze budem mat nejaky vplyv na to, ci vasi manzelia zostanu vo funkciach a to by sme sa naozaj vzajomne klamali. A to predsa nechceme, nie?

Na zaver vam vsetkym skutocnym FB priatelom este raz dakujem za podporu, za vsetky vase podporne priania, viem, ze medzi vami je naozaj velmi vela takych, ktori ste pri mne naozaj po cele roky stali a fandili mi. Velmi, velmi si to vazim a nezabudnem, preco a vdaka komu SaS vo volebnej  sutazi obstala.

- Reklama -