Miškov (SKOK!): Podmienkou pri rokovaniach o akejkoľvek vláde bude riešenie zamestnanosti a platov

0
Predseda strany SKOK! Juraj Miškov (Autor: SITA)

Povedal to predseda strany Juraj Miškov v reakcii na závery programovej konferencie strany Smer. Smer podmienil rokovania o vládnej koalícii témou utečeneckej politiky.

“Najväčšími problémami Slovenska nie sú utečenci, ale nedostatok práce, nízke platy a to, že mladí ľudia sú nútení odchádzať do zahraničia. SKOK! má najlepší plán na riešenie týchto problémov – plán Singapur, ktorý už raz fungoval, a vďaka nemu som ako minister vo vláde Ivety Radičovej prispel k vzniku viac ako 54 tisíc reálnych pracovných miest,” povedal Miškov.

Podľa Miškova vládny Smer pri riešení nezamestnanosti zlyhal. Strana SKOK! už preukázala, že počas vlády strany Smer nepribudlo na Slovensku 130 tisíc pracovných miest, ale len 5100.

“Nech vyhrá voľby ktorákoľvek strana, bude potrebovať, aby zodpovednosť za pracovné miesta a zvyšovanie platov prebrali tí, ktorí ich vedia riešiť – a SKOK! má najlepší plán. Ľudí na Slovensku netrápi hašterenie politikov, sklamali ich takmer všetci – jediné, čo ich zaujíma, je, kedy budú mať konečne slušnú prácu a dobrý plat. A toto vie dosiahnuť práve SKOK!, vďaka našim sto konkrétnym a merateľným opatreniam v pláne Singapur,” dodal Miškov.

- Reklama -