KDH: Výťažok z plesu kresťanskí podnikatelia venujú pre pomoc núdznym

0
KDH (Autor: KDH)

Pozvanie na ples prijali vzácni hostia ako predseda KDH Ján Figeľ s manželkou, poslanec Európskeho parlamentu Ivan Štefanec s manželkou, poslanci NR SR Pavol Hrušovský a Peter Muránsky s manželkou, ústredný tajomník KDH Emil Mucha s manželkou ako i ďalší zástupcovia regionálnych klubov Združenia kresťanských podnikateľov a manažérov z celého Slovenska. Nechýbal ani primátor Turčianskych Teplíc Igor Hus v sprievode svojej manželky.

Zábavu hosťom plesu spríjemnil bohatý tanečný a hudobný program a štedrá tombola, výťažokz ktorej je tento rok venovaný útulku pre bezdomovcov Dobrý pastier v Kláštore pod Znievom. “Všetci vieme, aké je dnes náročné popri každodenných povinnostiach a starostiach podnikateľov nájsť si čas aj na relax a príjemné chvíle strávené v kruhu svojich blízkych. O to vzácnejšie sú pre nás večery, ako je ten dnešný, kedy sa môžeme spolu s priateľmi a podobne zmýšľajúcimi ľuďmi v pokoji porozprávať a zabaviť“, povedal MUDr. Marián Faktor.

„Popri tom všetkom však nezabúdame ani na tých, ktorí sa ocitli v núdzi, ale ani na tých, ktorí investujú denne svoj čas a energiu na pomoc týmto ľuďom. Jedným z nich je nesporne otec Vladimír Maslák, ktorý v Kláštore pod Znievom pomáha takmer 200 ľuďom bez domova. Som preto rád, že výťažok z tohto plesu môžeme venovať práve na podporu jeho aktivít“, pripomenul Marian Faktor.

V sprievode ľudovej hudby Končekovci a DJ Pavlíka sa plesoví hostia zabávali až do skorých ranných hodín.  

- Reklama -