Miškov (SKOK!) dnes urobil finančný striptíz

0
Juraj Miškov, predseda strany SKOK! (Autor: SITA)

SKOK! vyzýva nielen Rada Procházku, ale aj ostatné politické strany, aby konečne povedali ľuďom pravdu a preukázali svoje financovanie. To znamená ako financujú svoju stranu, odkiaľ tie peniaze získali, ale aj to, ako boli tie peniaze zarobené. Miškov dnes novinárom ukázal zmluvy a výpisy z účtov, súvisiace s predajom obchodných podielov vo firme, ktorú vybudoval bez štátnych tendrov či eurofondov. „Ako chcú politici hospodáriť s verejnými financiami štátu, keď ľuďom verejne neukážu ako narábajú s vlastnými finančnými prostriedkami? Pretože iba tak vrátime aspoň časť dôvery do politiky,“ povedal predseda strany SKOK! a poslanec NR SR Juraj Miškov.

SKOK! tento týždeň povedal pravdu ľuďom o slovenskej politike. Ak chce akákoľvek slovenská strana splniť po voľbách to, čo sľubujú voličom, musia reálne akceptovať budúceho víťaza volieb. V opačnom prípade sú ich programy iba zdrapom papiera, ktoré môžu pokojne už teraz roztrhať.

„Pravda nie je vždy príjemná a pekná, a preto sa niekedy ťažko počúva aj hovorí. Pravdou je, že sú tu aj strany, ktoré chcú ísť do koalície so SMER-om, no otvorene sa k tomu neprihlásia. Príkladom toho je aj neustále sa vykrúcanie Radoslava Procházku v uplynulom týždni. Vyzvali sme ho niekoľkokrát, aby sa otvorene a jednoznačne vyjadril, no do teraz sme nedostali jasnú odpoveď. Potom sú tu strany, ktoré vyhlasujú, že do vlády so SMER-om nepôjdu, čím otvorene priznávajú, že kandidujú do opozície,“ uzavrel Miškov.

- Reklama -