Závacká (PD): Matovič a učitelia

0
PRIAMA DEMOKRACIA (Autor: PRIAMA DEMOKRACIA)

Ak by to aj vedel, už by dávno pomohol. Ale nechcel to. Zase potrebuje dôverčivých, ktorí naletia na jeho krásne rečičky. Ale topiaci sa slámky chytá. Dnes sa uchytia práve populisti na pracoviskách. Dnes nám chybá odbornost najmä v parlamente. Odbornosť nie je veľmi žiadaná. Radšej sa populisticky budeme tláčiť do všelijakých kampáni ako páni učitelia…Ale, ale pán Sebelédi, už ste zabudli na moju odbornú radu.

Je pravdou že spolupráca na Slovensku je náročná. Každý má radšej svoje ego, a nechá si koleno prevŕtať radšej, ako by sa mal pridať ku dobrej veci. Dnes ste už mohol byť ďalej. Teraz len čakáte a čakáte či dostanete omrvinky od politickej strany Smer. Tak teda čakajte, či zvíťazí Smer vo voľbách, a potom Vám nejaké omrvinky hodí.

Ale pán Pelegrini má pravdu, že Matovič zneužíva učiteľov v predvolebnom boji. On by už pre peniaze zaprel aj svoju mater. Aké prekvapenie na nás ešte chystá? cit. Mária Ritomská – jej státus na fbc.

Moje stanovisko:

Komentár poslankyne Ritomskej som tu dala preto, lebo hacker jej vyhodil aj tento fbc státus. Pána Matoviča vôbec neriešim, ale dnes ako som išla autobusom asi 35 minút z jedného konca Košíc na druhý, narátala asom asi 10 bilbordov Igora Matoviča, teda aj s plagátmi p. Lipšica. Ani Smer nemal asi toľko bilbordov ako Matovič. Mňa to iritije, toľko bilbordov, najmä popri cestách. Ale omnoho viac to musí vytáčať vodičov, ktorí majú svoje problémy, a ešte musia sa pozerať do tváre tých, čo im tieto ekonomické a sociálne problémy spôsobili. A vodič by za volantom nemal byť nervózný ale v pohode. Inak riskuje dopravnú nehodu. A myslím si, že práve takéto bilbordy aj prispeli ku pár nehodám. 

- Reklama -