SKOK! disponuje potenciálom kvalitných ľudí

0
SKOK! (Autor: SKOK!)

Jozef Kollár sa v strane SKOK! výraznou mierou podieľal na príprave reforiem slovenskej ekonomiky, ktoré už za Radičovej vlády pomohli vytvoriť 54 000 pracovných miest.  

„Jozef Kollár je najlepším kandidátom na slovenského ministra financií a sme hrdí, že prešiel aj výberom v medzinárodnej organizácii. V prípade, že bude povolaný stať sa ministrom novej slovenskej vlády na jednom z ekonomických rezortov, verím, že sa vráti,“ povedal predseda strany SKOK!, Juraj Miškov.

Poznámka: 

Jozef Kollár je poslancom Národnej rady SR za SKOK! a začne oficiálne pôsobiť v Medzinárodnej investičnej banke 1. januára 2016, jeho mandát skončí 31. decembra 2020. Je to medzinárodná finančná inštitúcia so sídlom v Moskve. Momentálne sú členskými štátmi banky Bulharsko, Česká republika, Kuba, Maďarsko, Mongolsko, Rumunsko, Ruská federácia, Slovenská republika a Vietnam. Hlavné oblasti činnosti Medzinárodnej investičnej banky zahŕňajú podporu malých a stredných podnikov prostredníctvom finančných sprostredkovateľov a financovanie infraštruktúrnych projektov so sociálnym významom v členských krajinách banky.

- Reklama -