Kandidátnu listinu SDKÚ-DS uzatvára psychiatrička Renáta Papšová

0
Logo strany SDKÚ-DS (Autor: SDKÚ-DS)

„Slovensko potrebuje zmenu a kandidátka SDKÚ-DS je dôkazom, že túto zmenu vieme priniesť. Pri jej zostavovaní sme kládli veľký dôraz na to, aby jednotlivé profesie zastupovali ľudia z praxe – lekári, učitelia, živnostníci, právnici, ale aj zamestnanci či robotníci. Práve na ich práci stojí Slovensko a oni najlepšie vedia, čo sa musí zmeniť,“ povedal predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo.

Orgány SDKÚ-DS vyberali všetkých 150 kandidátov zodpovedne okrem profesionálnych predpokladov prihliadali aj na regionálne zastúpenie. Jednou z kľúčových oblastí, ktoré si vyžadujú zmenu, je zdravotníctvo.

„V SDKÚ-DS sme mali pri tvorbe kandidátky na pamäti všetky oblasti života, ktoré potrebujú zmenu. Za jednu z priorít považujem práve zdravotníctvo. Dôkazom je 10 lekárov či zástupkyňa sesterského stavu, ktorí sa budú na kandidátke SDKÚ-DS uchádzať o priazeň voličov. Na základe svojej práce v ambulanciách si získali rešpekt a uznanie, teraz sa rozhodli prispieť svojimi skúsenosťami k zmene zdravotníctva na Slovensku,“ uviedol predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo.

Poradové číslo   

Meno a priezvisko

Bydlisko

14.

MUDr. Valerián Potičný, MPH

Bratislava

17.

MUDr. Peter Ottinger

Piešťany

24.

MUDr. Juraj Štekláč, PhD.

Bratislava

31.

MUDr. Karol Gut

Levoča

39.

Zuzana Barciová, dipl. operačná sestra

Bratislava

41.

MUDr. Mgr. Daniel Vidovič, MSc.

Skalica

51.

MUDr. Zuzana Lukáčová

Chorvátsky Grob

61.

MUDr. Jana Planková

Senica

71.

MUDr. Oľga Dzurková

Bratislava

81.

MUDr. Mgr. Erika Kožáková, MPH

Bratislava

150.

MUDr. Renáta Papšová

Bratislava

- Reklama -