SaS: Poslancom za Smer-SD už ani deti nie sú sväté

0
Strana Sloboda a Solidarita (SaS) (Autor: SaS)

„Socialistická rakovina sa rozrastá. Post, na ktorom potrebovali mať ohrozené deti osobou, ktorá sa bude biť za ich práva, si uzurpovali a obsadili Tomanovou, preslávenou všetkým možným, len nie pomocou deťom. Sociálne podniky, mimoriadna schôdza parlamentu kvôli jej vlčiakovi či viac ako 60 tisícová dotácia pre neziskovku sú len niektoré z káuz, ktoré preslávili Vieru Tomanovú. Nezostáva mi nič iné len konštatovať, že poslancom za Smer-SD už ani deti nie sú sväté,“ hovorí Nicholsonová.

Strana Sloboda a Solidarita nominovala na post komisárky pre deti Natáliu Blahovú, ktorá sa deťmi, ich právami a problémami zaoberá celý život. „Za svoju nomináciu sa nemusíme hanbiť, práve naopak, ponúkli sme kvalitného a kvalifikovaného človeka,” dodáva poslankyňa.

Voľbu ombudsmana pre zdravotne postihnutých, ktorá prebehla súbežne s voľbou Komisára pre deti, pokladá Nicholsonová za ďalší prejav toho, ako veľmi vládna väčšina ignoruje vôľu opozície. To by kandidátka opozície nemohla ašpirovať na teplé miesto, ktoré sa hodí smerákom,“ uzavrela Nicholsonová.

- Reklama -